Drs. Greetje Stomp -
Psycholoog en Coach in Amersfoort

Hallo en hartelijk welkom! Ik ben zelfstandig psycholoog in Amersfoort Greetje Stomp, en ik verwelkom je graag bij Healthy Minds. In 2012 heb ik de gedurfde stap gezet om zelfstandig te ondernemen, en tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar voor deze beslissing. Mijn benadering is gebaseerd op positiviteit, praktische toepasbaarheid en persoonlijke aandacht. In mijn prachtig gelegen praktijkruimte in Amersfoort bied ik een professionele en comfortabele omgeving waarin mensen de kans krijgen om te groeien en bloeien. Zelfontwikkeling is voor mij als coach en psycholoog van groot belang, en ik ben vastbesloten om deze groei te delen met mijn cliënten, omdat ik geloof dat het de sleutel is tot persoonlijk en professioneel succes.

Mijn Opleiding en Werkervaring in het kort

Na mijn start met Maatschappelijk Werk, zette ik mijn reis voort met een studie Psychologie in Utrecht. Al van jongs af aan was ik gefascineerd door menselijke interacties en persoonlijke ontwikkeling, en deze passie leidde me naar mijn studiekeuze.

Mijn eerste werkervaring vond ik als psycholoog in een psychiatrische instelling. Hoewel ik het contact met cliënten altijd inspirerend vond, verlangde ik naar meer uitdaging en praktische toepassing in mijn werk. Dit bracht me uiteindelijk naar het onderwijs, waar ik als studentpsycholoog mijn weg vond. Ik genoot van de doelgroep en de praktische aspecten van mijn werk, maar toen de budgetten krapper werden, merkte ik dat de trajecten te kort werden om langdurige impact te hebben.

Het was altijd mijn droom om mijn eigen praktijk te starten. Ik heb sterke opvattingen over de zorg en hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen, en ik merkte dat deze opvattingen niet altijd volledig tot uiting kwamen in mijn eerdere werkervaring. Na een jaar te hebben gewerkt bij iemand met een eigen praktijk, groeide mijn enthousiasme en besefte ik dat dit ook voor mij haalbaar was. Zo gezegd, zo gedaan.

Leren en ontwikkelen zijn van onschatbare waarde voor mij. Om mijn kennis te verdiepen en verbreden, heb ik talloze cursussen en opleidingen gevolgd, zodat ik mijn cliënten de best mogelijke begeleiding kan bieden.

Mijn Aanpak voor Persoonlijke Groei

Mijn overtuiging is simpel, zoals mijn moeder altijd zei: “Je kunt alles leren, zolang je de wil hebt.” Ik geloof sterk in de kracht van motivatie. Mijn rol is om je de ‘hoe’ te tonen, terwijl de ‘doe’ bij jou ligt. Ik bied een open ruimte om je verhaal te delen en inzichten te verwerven, maar ik ben ook gepassioneerd over actie. Het is door te doen en te ervaren, door je eigen eigenschappen en kwaliteiten in te zetten, dat je een betere versie van jezelf wordt. Je bent al goed zoals je bent, en alles wat je nodig hebt, is soms een klein duwtje in de juiste richting.

Ben je geïnspireerd? Je bent van harte welkom om kennis te maken en te ontdekken hoe we samen aan jouw persoonlijke groei kunnen werken.

Healthy Minds footer

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036