Tarieven bij Psychologiepraktijk Healthy Minds

De volgende tarieven worden bij Healthy Minds gehanteerd in 2024:

Particuliere coaching/therapie

Sessie 60 min. tijdens kantoortijden110 euro
Sessie 60 min. ‘s avonds na 17.00 uur125 euro
Kortingspakket 5 sessies 60 min. overdag525 euro
Kortingspakket 10 sessies 60 min. overdag1.000 euro

Coaching op naam van (eigen) bedrijf of werkgever

Sessie 60 min. tijdens kantoortijden110 euro excl. BTW (133,10 euro incl. BTW)
Sessie 60 min. ‘s avonds na 17.00u125 euro excl. BTW (151, 25 euro incl. BTW)

Vergoeding door de zorgverzekeraar bij Psychologiepraktijk Healthy Minds

Bij Psychologiepraktijk Healthy Minds begrijpen we het belang van toegankelijke en hoogwaardige psychologische zorg. Het is echter essentieel om te weten dat de kosten voor onze diensten niet worden gedekt door uw zorgverzekeraar. Dit komt doordat we bewust geen overeenkomsten hebben gesloten met zorgverzekeraars en we geen BIG-registratie hebben.

Hoewel we geen contracten hebben met zorgverzekeraars, streven we ernaar om onze diensten betaalbaar te houden voor iedereen die kwalitatieve zorg zoekt. Onze tarieven zijn redelijk en transparant, zodat u ook zonder vergoeding kunt profiteren van hoogwaardige psychologische ondersteuning. Bovendien bieden we het voordeel van geen wachtlijsten, waardoor u snel de hulp kunt krijgen die u nodig heeft.

Bij Psychologiepraktijk Healthy Minds is uw privacy van het grootste belang. We delen geen informatie over uw persoonlijke situatie met uw huisarts of zorgverzekeraar, waardoor u volledige controle heeft over uw behandeling. U kunt zelf uw psycholoog kiezen en de frequentie en duur van uw sessies bepalen. Of u nu overdag of ‘s avonds wilt afspreken, bij ons is flexibiliteit een kernwaarde. Bovendien bieden we zowel fysieke als online afspraken aan, zodat u de behandelingsoptie kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Bij Psychologiepraktijk Healthy Minds staat uw welzijn voorop, en we zijn er om u te ondersteunen op uw reis naar emotioneel en mentaal welzijn. Wij zijn hier om u te begeleiden, ongeacht uw verzekeringsstatus. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het bereiken van uw doelen op het gebied van geestelijke gezondheid.

Healthy Minds footer

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036