Ervaringen van oud-cliënten

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar wat mijn cliënten over mij zeggen. Naar een psycholoog gaan is voor veel mensen een grote stap en dan wil je ook weten dat je er echt baat bij hebt! Daarom heb ik aan een aantal mensen gevraagd naar hun ervaringen bij mij. Ik vind het altijd belangrijk dat mensen vooral eerlijk kunnen zeggen waar ze wel en niet tevreden over waren en dus vind je hier alleen maar eerlijke antwoorden.

 

Hieronder kun je lezen wat clienten over mij te zeggen hebben:

“Het gaat erg goed met mij sinds de gesprekken met Greetje! Ik ben nog steeds erg blij en trots op mezelf dat ik de stap heb genomen om naar een psycholoog te gaan. Ik krijg ook veel reacties van mensen dat ik er (weer) goed uit zie, ik straal zekerheid uit.
Suzanne B.
Zelfstandige (39 jr)
De gesprekken met Greetje heb ik altijd als ontspannen en laagdrempelig ervaren. Het was zinnig en verhelderend voor mij. Ik ging er nooit heen met het gevoel ik “moet” weer, maar eerder ik “mag” weer. Ze heeft me duidelijk gemaakt dat “de” juiste reactie niet bestaat, maar bepaald wordt door wie je bent of “hoe” je voelt. Greetje heeft me enorm geholpen m’n partner te begrijpen en voor rust en ontspanning gezorgd. Hoewel ik m’n plekje wel gevonden heb, sluit ik niet uit Greetje nog eens als klankbord dan te spreken.” 
Arie de V.
Chirurg i.o., (42 jr)
“Greetje heeft mij op een praktische en leuke manier met mijn problemen geholpen. Door haar optimistische en vrolijke werkwijze geeft ze je veel zelfvertrouwen. Greetje laat je zien dat problemen oplosbaar en overwinbaar zijn. Ze heeft veel kennis en ervaring op verschillende gebieden waardoor alle onderwerpen bespreekbaar zijn, dit zorgt voor een brede visie en dit helpt gedurende de therapie. Ze heeft me enorm geholpen en ik raad haar dan ook ten zeerste aan.”
Marianne L.
Student, (22 jr)
Healthy Minds footer

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036