Locatie

Bezoekadres praktijk Healthy Minds

Bij Psycholoog en Coach Utrecht Healthy Minds vinden we het belangrijk om op een fijne locatie onze cliënten te verwelkomen. Wij zijn gesitueerd in het prachtige pand “het Hoogeland” in het gelijknamige park in Utrecht, Wittevrouwen. Onze praktijk begint zich op de eerste etage. Tijdens een afspraak kun je aanbellen bij de bel van Healthy Minds en plaatsnemen in de hal, van waaruit ik je zal komen ophalen. Aangezien het geen publieke locatie is hoeft een mondkapje niet verplicht gedragen te worden.

Routebeschrijving

Vanaf station Utrecht zijn er volgende buslijnen die richting het Oorsprongpark rijden.  U kunt bijvoorbeeld buslijn 50, 73 of 77 of buslijn 28 richting de Uithof. Ongeveer elke vijf minuten vertrekt er een bus. Voor de routebeschrijving kun je hier kijken: https://9292.nl/. Vanaf de halte het Oorsprongpark is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

Met de auto is de locatie ook goed bereikbaar. De locatie bevind zich dicht bij de snelwegen, buiten het centrum. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplekken voor de deur. De route kunt u hieronder berekenen.

Healthy Minds footer

Museumlaan 2
3581 ET Utrecht
Tel: 06-36502513

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036