Wil je meer zelfvertrouwen ervaren, vooral in situaties waarin onzekerheid en een laag zelfbeeld je parten spelen? Ontdek dan COMET, afgekort voor Competitive Metatherapy. Deze relatief nieuwe techniek biedt een krachtige manier om je zelfvertrouwen te vergroten, wat van onschatbare waarde kan zijn bij uitdagingen zoals het geven van een presentatie, het voeren van een sollicitatiegesprek, of het overwinnen van sociale angst.

COMET is gebaseerd op vijf essentiële stappen die je helpen om positieve gevoelens en ervaringen te benutten, zelfs in de meest onzekere situaties. Door deze techniek te beheersen, kun je zelfs na een paar weken oefenen je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Het mooie van COMET is dat je het overal kunt toepassen waar je maar wilt, altijd wanneer je behoefte hebt aan dat extra vleugje zelfvertrouwen.

De COMET in de praktijk

Het trainen van je geest met COMET kan resulteren in opmerkelijke veranderingen in je zelfvertrouwen en je vermogen om met uitdagende situaties om te gaan. Of je nu in een professionele of sociale context staat, COMET is jouw sleutel tot het vinden van je innerlijke kracht.

De Vijf Stappen van COMET:

  1. Bewustwording: Herken en identificeer de momenten waarin je je onzeker voelt of een laag zelfbeeld ervaart.
  2. Positieve Beleving: Denk terug aan positieve gebeurtenissen uit je leven waarin je je zelfverzekerd en succesvol voelde.
  3. Emotionele Verbinding: Breng die positieve emoties die je tijdens die positieve gebeurtenissen voelde, opnieuw tot leven.
  4. Overdracht: Neem deze positieve gevoelens mee naar de onzekere situatie waarin je je momenteel bevindt. Visualiseer jezelf als een zelfverzekerde en competente persoon.
  5. Empowerment: Laat de kracht van deze positieve overdracht je zelfvertrouwen versterken terwijl je de uitdaging aangaat.

Bij welke problemen is COMET therapie effectief?

• Angsten
• Onzekerheid
• Stress 
• Laag zelfbeeld
• Negatieve stemming

Healthy Minds footer

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

E-mail: info@healthyminds.nl
KvK nummer: 56913036